#9 Fuldmåne Gongbad

Fuldmåne Gongbad er en fast tilbagevendende tradition i Atelier Lausten Yoga. Det har intet med vand at gøre, derimod har det med dyb afslapning og lydbølger at gøre.

Dato: 4 juni kl. 17 – 18

Et arrangement, som jeg benævner som en >Yoga Waves Session<

Du ligger ned og slappe af og modtager lydbølger, som er en lydhealing for din krop.
 Det varer i cirka 60 min.
Lydbølgerne er genereret af mit spil på mine store fine gonger og mine 30 forskellige syngeskåle af både af metal og krystal & af mine forskellige sharmanske redskaber.

Det eneste du skal, er egentligt bare, at lægge dig ned, og sørge for, at du lægger rigtigt godt. Så skal du blot nyde, mærke og indtage gongens og instrumenternes vibrationer.

Hvad er det, som gongerne kan? Vores krop består af ca. 70 % vand.
Vibrationer fra gongen bevæger sig med lethed i vand. Herved kan lydenes vibrationer, bevæge sig derhen, hvor der er brug for det, i din krop, skabe balance og heale dig på celleplan. Du kommer i det parasympatiske nervesystem. Din krop vil påbegynde, at heale sig selv.
Det koster kr. 165,- / (130,- for dig, der er tilmeldt et af mine yogahold)

Tilmelding:
Du melder dig til, ved at indbetale beløbet på MOBILPAY 221929
Du skal huske at anføre følgende i kommentarfeltet (navn og dit tlf.nr)
Du må også gerne betale kontant. Sms Dorte 22169019 for tilmelding.

Der er et begrænset antal pladser. Derfor tøv ikke længe. Der er altid flere på listen, end det du kan se på FB.


Tag gerne et dejligt tæppe med, varme sokker, løst tøj, så du kan slappe rigtig godt af og så du ikke kommer til at fryse. Jeg har underlaget til dig.


Tilmelding er bindende, og beløbet gives ikke retur, hvis du ikke kommer. Men du må gerne lade en anden komme stedet for dig.


Det foregår i hos Atelier Lausten Yoga, Ranzausmindevej 111 B, 5700 Svendborg. Der er masser af P- pladser ved huset og du må også parkerer ved det grå hus nr 111 C.

Kh Gongmaster & Gongterapeut Dorte Lausten
Rantzausminde, Fyn, Denmark.


Husk, at hvis du er tilmeldt til yoga hos mig fx >Yoga Standup Hold < eller er du >YogaSurfer,<, så kan du få denne lydhealing til en loyalitetspris til kr 130,-
Har du et 10-sessions-kort, kan du også bruge det. Så Mobilpay 1 kr til 221929 og anfør (10session, Navn og dit tlf.nr.)
Det er vigtigt, at jeg får dit tlf. nr., ellers kan jeg ikke bekræfte din betaling og din tilmelding .

Kh Dorte
Kom 10 min før og nyd en lille kop te

Dorte Lausten