#7 Kundalini & Ayurveda Workshop

7 Kundalini & Ayurveda Workshop

På utallige opfordringer gentager vi succesen…

Søndag den 13 august Kl 10-14. En dejlig forkælelsesdag inkl. en særlig Kundalini Kriya Yoga, Gongbad & Ayurvedisk foredrag, frokost og ny inspiration, til at komme et skridt nærmere, til din krops balance. Aromaterapi under Savasana.

Når vi studerer Kundalini Yoga & Ayurveda sammen, omfavner vi ældgamle, effektive tilgange til bevidst at opretholde optimal sundhed.
Fra Ayurvedisk visdom ved vi, at balancering af vores Dosha’er er afgørende for et godt helbred.

Kundalini Yoga er en videnskab, der giver os åndedræt, særlige kriyayogasæt for et givent emne, meditationer, værdier og dyder at praktisere og leve efter hver dag.
Gongbadet giver dig en indre massage, dyb afslapning og ‘sender’ dig i det parasympatiske nervesystem. Din krop påbegynder sin egen ‘healing’.

Ayurveda oversættes til “videnskaben om livet”, og det giver viden, værktøjer og praksis til at balancere din Dosha i sindet og i kroppen.
Alle, der interesserer sig for sundhed, kan hente ny inspiration fra Ayurveda, en 5000 år gammel holistisk filosofi fra Indien. Denne gamle visdom giver os vejledning i at leve i balance med os selv og vores omgivelser. Kunsten i Ayurveda er – gennem kost og generel levevis, at opretholde eller genoprette balancen i dig. Det centrale er at forebygge frem for at behandle. Du kan lære at afbalancere din Dosha, så du kan opnå bedre sundhed og mere livskvalitet.

Dagens program vil forløbe således:

Kundalini-delen er med: Åndedrætsøvelser, Yogaøvelser(Kriyasæt), Mantra og en helt særlig Savasana med terapipuder & en æterisk duftoplevelse. Derefter Meditation med mantra.
Et laaang Gongbad efterfølger, til at sende dig til en dyb hviletilstand, hvor din krop, healer sig selv, og nærmeste bliver blidt ‘masseret af de frekvenser, som gongerne og syngeskålene blidt udsender.

Ayurveda-delen er med: Et lille Ayurveda foredrag med snack & drikke undervejs.
(Hvad er Ayurveda, …dens historie. Hvad kan Ayurveda gøre for dig. Kend din Dosha. (Vi tester os selv) og planlægger små tiltag…
Du får til sidst en skøn Ayurvedisk frokost og en mulighed for at få opskrifter, øvelser mm tilsendt på din mail.

Kan din krop og sind bruge lidt selvomsorg, hvor du tillader di selv en fuld opmærksomhed i 4 timer ? Trænger du til at blive forkælet ? En lille investering her og nu, men det er en stor investering i dit helbred, i din krop.

Pris for workshoppen er kr 575,-

Under hele forløbet er vi 2 veluddannede og erfarne underviserer tilstede, som vil sørge for, at du føler dig set.

Dorte Lausten er Kundalini Yogalærer, Hatha Yogalærer, Yin Unwind Yogalærer og Gongterapeut.

Facebook: Atelier Lausten Yoga

Charlotte Anker er Ayurvedisk Sundheds og livsstilskonsulent, Life- og Business Coach, Uddannet i Aromatouch med DoTERRA olier, igang med Kundaliniyogalæreruddannelsen og arbejder dagligt som oversygeplejske.

Facebook: Studie Anker

Tilmelding sker ved betaling af kr 575,- til Mobilpay 20661908 (Charlotte Anker)
(Anfør dit navn og dit tlf. nr i kommentarfeltet, dette er vigtigt) Du vil efterfølgende få en bekræftelses asap.

Der er Max 12 pladser. Bemærk venligst, at du er først tilmeldt, når du har betalt. Derefter kan du trykke på ‘deltagerknappen’ på FB (hvis du er med der. Du får en bekræftigelse på din sms. Du kan også betale kontant. Kontakt os vedr. det.

Bliver du forhindret, betales depositum ikke tilbage, men du kan give/sælge til billet videre, og give os besked, hvem der kommer i stedet for dig . Aflyser vi, sendes hele beløbet retur til dig.

Der er masser af parkeringsmuligheder ved Atelier Lausten Yoga.

Adressen er Rantzausmindevej 111 B, 5700 Svendborg (Du må også gerne parkerer ved hus 111 C.
Atelier Lausten Yoga er beliggende direkte til havet.
Kærlig hilsen Dorte og Charlotte

Dorte Lausten