Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fuldmåne Gongbad “Slip det gamle”

september 29, 2023 / 17:00 - 18:00

165dk

Fuldmåne Gongbad 🌕

Fuldmåne Gongbad er en fast tilbagevendende tradition i Atelier Lausten Yoga. Det har intet med vand at gøre, derimod har det med dyb afslapning og lydbølger at gøre.
Det er oplagt at “give slip under et Fuldmånegongbad og heale dit hjerte, give plads til lyset og kærligheden.
Du skriver de ting ned, der generer dig og du slipper det ved denne fuldmåne. Jeg vil guide jeg dig til et lille fuldmåne ritual.
Dato: 29. Sep kl. 17 – 18
Du ligger ned og slappe af og modtager lydbølger, som er en lydhealing for din krop. Det varer i cirka 60 min. Lydbølgerne er genereret af mit spil på mine store fine gonger og mine 30 forskellige syngeskåle af både af metal og krystal & af mine forskellige sharmanske redskaber.
Det eneste du skal, er egentligt bare, at lægge dig ned, og sørge for, at du lægger rigtigt godt. Så skal du blot nyde, mærke og indtage gongens og instrumenternes vibrationer.
Hvad er det, som gongerne kan?
Vores krop består af ca. 70 % vand. Vibrationer fra gongen bevæger sig med lethed i vand. Herved kan lydenes vibrationer, bevæge sig derhen, hvor der er brug for det, i din krop, skabe balance og heale dig på celleplan. Du kommer i det parasympatiske nervesystem. Din krop vil påbegynde, at heale sig selv.
Det koster kr. 165,-
Tilmelding:
Du melder dig til, ved at indbetale beløbet på MOBILPAY 221929 Du skal huske at anføre følgende i kommentarfeltet (Fuldmåne, navn , dit tlf.nr) Du må også gerne betale kontant. Sms Dorte 22169019 for tilmelding.
Der er et begrænset antal pladser. Derfor tøv ikke længe.
Der er altid flere på listen, end det du kan se på FB.
Tag gerne dit eget dejlige tæppe med, varme sokker, løst tøj, så du kan slappe rigtig godt af og så du ikke kommer til at fryse. Jeg har underlaget til dig.
Tilmelding er bindende, og beløbet gives ikke retur, hvis du ikke kommer. Men du må gerne lade en anden komme stedet for dig.
Det foregår i hos Atelier Lausten Yoga, Ranzausmindevej 111 B, 5700 Svendborg.
Der er masser af P- pladser ved huset og du må også parkerer ved det grå hus nr 111 C.
Kh Dorte
Kom 10 min før og nyd en lille kop te

Detaljer

Dato:
september 29, 2023
Tidspunkt:
17:00 - 18:00
Pris:
165dk

Sted

Atelier Lausten Yoga
Rantzausmindevej 111 B
Svendborg, 5700
+ Google Maps