Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kundalini Yogaforløb tirsdage aftener i uge 16-26

juni 18 / 18:00 - 19:30

1110dk

Yogahold tidspunkt og forløb

På tirsdage er der Kundaliniyogahold kl 17-18.30 (90 min) Vi tager en Kriya , der relaterer til hver af “dine 10 kroppe” . Vi går i dybden af yogalæren om dette tema, uge for uge.  Kundaliniyogaen har fine værktøjer dertil:  Specielt designede Kriya’er. En enkelt Kriya indeholder åndedrætsøvelser, dynamiske yogaøvelser, mantra, mundra, chanting og meditation.  Dette forløb, der starter i uge 16- 26 (uge 19 er undtaget) afsluttes med en lydhealende savasana og forvent en 90 minutters session hver gang

Pris & Betaling

Forløbet koster kr 1110,- for alle 10 gange. MobilPay til 221929  og anfør i kommentarfeltet (ugedag/navn/Tlf.nr)  Så vil du asap modtage en bekræftigelse for din betaling for yogaforløbet. Drop-in koster kr 150,- Der vil være mulighed for ombytning af holddag, hvis du er forhindret på din holdugedag (aftal med Dorte, hvilke andre dage, der er mulige) Du kan komme een gang om ugen. 10-turs-kort kan benyttes, hvis du har et sådan et

Hvad er dine 10 kroppe i henhold til Kundalini yogaen

Har du hørt citatet: “Du har kun én krop, pas på den” Det er beregnet til at hjælpe os med at leve sundt, bevidst liv i vores fysiske kropMen der er også mere til det….

Vi har en tendens til at knytte vores identitet og vores fysiske symptomer til vores fysiske krop, men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at du også havde andre kroppe? Selvom det er sandt, at vi kun har én fysisk krop, som vi kan se, føle og røre ved, siger yogalæren, at vi er mere end vores fysiske krop.

Balancering af de ti kroppe er et Kundalini Yoga forløb, med det formål, at skabe en  balancering og aktivering af “dine 10 kroppe”Du har måske hørt om din “sjæle krop”. Det er den krop, som forlader din “fysiske krop”, når du dør.   Du har måske endda hørt om din “aura krop”. Så har du allerede en ide om  3 af dine 10 kroppe…..Yogiske læresætninger fortæller, at vi er mere end vores fysiske krop. Vi har andre energier, der relaterer til vores fysiske, følelsesmæssige og energiske velvære – andre kroppe, kan man sige.

Hvad får du med i rygsækken

Over 10 uger skal du lære “dine 10 kroppe” godt at kende, en for een.

Du bliver vejledt til at strømme som vand, uden at styrte frem, uden konstant travlhed og anstrengelse .

Du vil lære en nænsom fremfærd og give tingene plads og lov til, at udfolde sig på bedste vis. Du vil lære at lytte til din intuition og ikke lade dig styre  af instinkter (frygt/angst)

Du får tilknyttet de allerbedste redskaber dertil.  Især vil du lære om PRAMA og PRANAYAMA .

Om hvad livsenergi er. Prana kan være din vejrtrækning, din mad, søvn og de relationer du har. Hvad giver dig energi ? Hvad dræner dig ? Du vil  lære at lade din vejrtrækning blive dit anker.  Med diverse Pranayama teknikker, lærer du at styre gennem livet og finde et støttende åndedræt, der kan hjælpe dig igennem både modgang og fremgang.

Lær, hvordan dine tanker styrer dig. Lær at genererer positive tanker, og omsæt disse tanker, drømme og hensigter, til virkelighed.

Jeg glæder mig til at se Jer alle. Nybegyndere og øvede. Kh Dorte

Du kan frit parkerer på Rantzausmindevej 111 B og 111 C imens du er til yoga undervisning

Detaljer

Dato:
juni 18
Tidspunkt:
18:00 - 19:30
Pris:
1110dk
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Atelier Lausten Yoga
Telefon
22169019
E-mail
dortelausten@gmail.com

Sted

Atelier Lausten Yoga
Rantzausmindevej 111 B
Svendborg, 5700
+ Google Maps